Volg ons op Facebook Inloggen klantenportaalKlantenportaal
Dierenartsenpraktijk

Voorthuizen
Uddel
Garderen
Logo van Dapvug Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen
driehoek logo

Honden

Honden hebben veel behoefte aan zorg en aandacht om ze gezond, blij en fit te houden. Honden zijn sociale dieren en hechten zich heel erg aan hun baasjes. U zult dus tijd voor ze vrij moeten maken om ze voldoende beweging en speeltijd te geven.

Een gezonde hond is actief, heeft heldere ogen, schone oren, een schoon gebit, een mooie glanzende vacht, is niet te zwaar en heeft mooie stevige ontlasting. Lees meer..

Katten

Katten zijn heerlijke beesten. Eigenwijs, tevreden spinnend op schoot of op de verwarming, actief en jagend. Dat ze vaak wat onafhankelijker zijn dan de hond betekent niet dat ze geen zorg aandacht nodig hebben. In tegendeel, u zult ook voor de kat tijd vrij moeten maken om ze voldoende verzorging en aandacht te geven.

Een gezonde kat is actief, heeft heldere ogen, schone oren, een schoon gebit, een mooie glanzende vacht, is niet te zwaar en heeft mooie stevige ontlasting. Lees meer..

Knaagdieren

De groep knaagdieren is divers, maar het knaagdier wordt de laatste tijd steeds meer gezien als een volwaardig huisdier. Het konijn is op dit moment het knaagdier met de snelst stijgende populariteit. Ook andere knaagdiersoorten zijn sterk in opmars. Op de site vindt u informatie over de meest populaire knaagdieren. Lees meer..

Behandeling op afspraak

U kunt uw huisdier(en) op afspraak laten behandelen in onze kliniek in Voorthuizen van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 18.00 uur, op woensdagavond tussen 18.30 - 20.00 uur en op zaterdagochtend tussen 08.00 - 09.00 uur.
In Garderen kunt u op afspraak terecht tussen 13.30 - 14.00 uur.

Bel voor een afspraak: 0342-471316

Voor meer informatie over openingstijden en spoedgevallen, klik hier.