Volg ons op Facebook Inloggen klantenportaalKlantenportaal
Dierenartsenpraktijk

Voorthuizen
Uddel
Garderen
Logo van Dapvug Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen
driehoek logo

Ons team

Het team van DAP V.U.G. bestaat uit 6 fulltime werkende dierenartsen, 4 parttime werkende dierenartsen, 5 paraveterinair assistenten,  1 administratief medewerkster en een interieurverzorgster. De dierenartsen zijn allen gespecialiseerd in één of enkele diersoorten, echter, alle dierenartsen zijn breed opgeleid en hebben in hun carrière ervaring opgedaan in het behandelen van alle diersoorten. Alle dierenartsen zijn woonachtig in de directe omgeving van de praktijk. Bij spoedgevallen kunnen ze daardoor ook snel aanwezig zijn.

De dierenartsen

Rob Hulsbosch
Rob Hulsbosch
Al jarenlang is Rob werkzaam bij DAP V.U.G. Rob is een allround dierenarts.


René Sol
René Sol

René begon in 1993 bij DAP V.U.G. Na een korte periode bij een andere praktijk keerde hij in 1997 definitief terug. René is een varkensspecialist, die met name in de fokkerij en vermeerdering zijn sporen verdiend heeft. Naast zijn werkzaamheden bij DAP V.U.G. zit René in het College van Deskundigen van IKB Nederland.
Willem-Jan Last
Willem-Jan Last

Vanaf zijn afstuderen in 2001 is Willem Jan werkzaam bij DAP V.U.G. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de vleeskalverhouderij. Als lid van de Formulariumcommissie voor de vleeskalversector van de KNMvD probeert hij de vertaalslag te maken tussen de regelgeving en de praktijk van alle dag.

Wolter Roorda
Sinds zijn afstuderen werkt Wolter bij DAP V.U.G. Wolter is vooral werkzaam in de varkens- en melkveehouderij. Sinds het vleesvee onder de regeling Geborgd Rundvee Dierenarts valt, is ook die tak van sport onderdeel van zijn  takenpakket.


Joost Merhottein

Joost is de 'gezelschapsdieren-man'. Hij doet de meeste spreekuren in Voorthuizen en Garderen. Ook de meeste chirurgische ingrepen worden door hem verricht.


Arco van der Kaaden
Arco is sinds 1 mei 2017 werkzaam in onze kliniek. Al 15 jaar is hij werkzaam in de gezelschapsdieren. Tijdens en na zijn opleiding heeft hij zich verder bekwaamd in de interne geneeskunde, radiologie, echografie en de tandheelkunde. Tevens heeft hij ruime ervaring met papegaaien, konijnen en knaagdieren.
Carola Timmer
Carola Timmer

Nadat Carola in 2010 afstudeerde is zij begonnen als dierenarts bij DAP V.U.G. Al heel snel heeft ze haar draai in de vleeskalverhouderij gevonden. Als lid van de Vakgroep Gezondheidszorg Vleeskalveren van de KNMvD houdt zij zich ook op beleidsmatig terrein met dezelfde sector bezig.
Amanda Tieben
Amanda Tieben

Na haar eindstage in 2013 bij DAP V.U.G. is Amanda gebleven als dierenarts. Zij is werkzaam in de vleeskalveren en paarden en is gespecialiseerd in paardengebitten.

Paraveterinair assistenten


Fréderique van de Glind
Fréderique van de Glind

Fréderique is sinds 2004 werkzaam bij DAP V.U.G.  Een paar jaren heeft zij parttime gewerkt maar vanaf 1 maart 2014 werkt zij weer fulltime bij de praktijk en kunt u haar achter de balie of aan de telefoon treffen. Thuis zijn er naast twee kinderen ook nog twee katten en een hond, een druk huishouden dus!
Merel PeterkampMerel Peterkamp

Merel is sinds 2006 werkzaam bij de praktijk, en de meeste van onze klanten zullen haar (stem) wel herkennen. De kans is namelijk groot dat Merel u helpt aan de balie of uw telefoontje aan neemt. In haar vrije tijd gaat ze graag het bos in met haar hond Eros of te paard. Thuis wachten dan ook nog twee katten en drie kippen op haar.Mayke Mastenbroek
Mayke van den Berg

Na haar stage en het opvangen van de zwangerschapsverlof van Fréderique, is Mayke blijven plakken op de praktijk. Mayke is werkzaam als paraveterinair en is voor veel klanten inmiddels een bekend gezicht geworden. Mayke houdt van lezen en gezellige dingen doen met vrienden.
Martine van Harberden
Martine van Harberden
Martine is sinds 2009 werkzaam bij de praktijk. Martine werkt parttime op de praktijk en is voornamelijk te vinden aan de gezelschapsdierenkant. Zij assisteert hier o.a. bij de operaties en de spreekuren maar ook kunt u haar aan de telefoon treffen. Daarnaast begeleidt ze de stagiaires.
In haar vrije tijd is zij ook veel bezig met dieren. Met haar paard het bos in of wedstrijdrijden en lekker fietsen met haar honden in het bos zijn dingen die zij graag in haar vrije tijd doet naast het moeder zijn.Marjolein Bijma
Marjolein werkt sinds 2016 in de praktijk als paraveterinair. Dit is begonnen als tijdelijke vervanging van Martine tijdens zwangerschapsverlof, echter is ze blijven hangen om ons team blijvend te versterken. Zij is voornamelijk te vinden aan de kant van de gezelschapsdieren. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te fotograferen en aan het werk te zijn met haar paard.
Administratie


Marian van de Kamp

Marian is verantwoordelijk voor de financiële administratie en personeelszaken binnen de praktijk. Marian heeft een zeer uitgebreide ervaring met deze werkzaamheden opgebouwd bij vorige bedrijven. Thuis heeft zij een heel stel dieren, met onder andere katten, kippen, geiten en konijnen.