driehoek logo

Paardenkliniek in Uddel

Vanaf eind 2014 is Dierenartsenpraktijk V.U.G. gestart met een paardenkliniek in Uddel. Op nog geen 3 kilometer van het KNHS en KWPN centrum in Ermelo, het hippische hart van Nederland, ligt onze kliniek.

Op deze locatie kunnen wij extra service bieden voor u als paardeneigenaar. Denk bijvoorbeeld aan momenten dat u te beperkte onderzoeks- en behandelmogelijkheden hebt voor uw paard op stal.

Met deze kliniek bieden wij u ook een perfecte keuringslocatie waardoor een paard eerlijk, onafhankelijk en volledig gekeurd kan worden. Natuurlijk kunt u ook voor uitgebreide kreupelheidsonderzoeken en daarbij behorende behandelingen in Uddel terecht.

Tevens kunnen wij, indien nodig, de zorg voor uw paard van u overnemen. Regelmatig medicijnen toedienen, wondverzorging etc kunnen wij voor u doen in onze kliniek. Is er revalidatie nodig, dan kan dit op dezelfde locatie.

Met een op maat gemaakte behandelbox kunnen wij legio aan extra mogelijkheden bieden: van merriebegeleiding tot staande operaties, wij kunnen het u allemaal aanbieden op onze nieuwe locatie.

Het adres van onze nieuwe kliniek is: Staverhul 40 te Uddel.
Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen op telefoon nummer 0342-471316 tussen 8.00 en 18.00 uur.