Volg ons op Facebook Inloggen klantenportaalKlantenportaal
Dierenartsenpraktijk

Voorthuizen
Uddel
Garderen
Logo van Dapvug Dierenartsenpraktijk Voorthuizen, Uddel en Garderen
driehoek logo

Vernieuwd praktijkpand geopend

Woensdag 20 mei jl. is het vernieuwde pand van dierenartsenpraktijk V.U.G. geopend.
Hieronder kunt u het persbericht lezen hierover welke is opgesteld door SV Tekst & Communicatie.

Vernieuwd praktijkpand dierenartsen Voorthuizen geopend

Woensdag 20 mei jongstleden is het compleet vernieuwde pand van de dierenartsenpraktijk V.U.G. in Voorthuizen door wethouder Van den Hengel officieel geopend. De, inmiddels negen dierenartsen tellende, praktijk sloot hiermee een verbouwingsperiode van ruim anderhalf jaar af. Na de opening konden alle kleine-huisdierenklanten, buurtbewoners en andere belangstellenden een kijkje nemen. Daarnaast was er een roofvogelshow, een hoefsmit, kon er een dierenambulance van binnen bekeken worden en was er een springkussen en poffertjeskraam.

Het praktijkgebouw aan de Evertsenlaan is volledig gerenoveerd. De buitenkant is in een compleet nieuw jasje gestoken. Binnen zijn een vergader- en presentatieruimte gemaakt en werkplekken voor de dierenartsen en administratieve krachten. Verder zijn alle operatiekamers, de wachtruimte, balies en apotheek vernieuwd. Tevens zijn een voorbereidingsruimte, röntgenkamer en laboratorium gecreëerd.

Naast de verbouwing heeft de praktijk geïnvesteerd in moderne apparatuur zoals een digitale mobiele röntgen, en een echo- en bloedanalyseapparaat. "Wij zijn klaar voor de toekomst en kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn” aldus dierenarts René Sol in zijn openingswoord.

Vrijdag 22 mei a.s. zijn tussen 15.00 en 22.00 uur alle agrarische klanten en belangstellenden uit de agrarische sector welkom.

Afbeeldingen

Toon meer